Over Mij

Image

Mijn naam is Daniëlle Mathijsen, Moeder van 2 meiden en getrouwd met Stefan. Samen wonen wij in het gezellige dorpje Udenhout. Per 1 juli 2018 ben ik gestart als zzp-er voor de regio: Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk, Moergestel, Helvoirt, Tilburg en omstreken.

In 2011 heb ik de volledige 3-jarige opleiding kraamzorg succesvol afgerond en ben ik aan het werk gegaan bij mijn toenmalig stagebedrijf. (Beter bekend Thebe, nu Lunavi) Toen ik in 2014 zelf moeder werd kon ik het werk lastig combineren met het moederschap en ben ik als zelfstandig gastouder thuis gaan werken om kinderen van werkende ouders op te vangen. Naast het werken als gastouder werkte ik in loondienst bij een kraamzorgorganisatie als oproepkracht. Al jaren droomde ik van mijn eigen bedrijf in de kraam branche en deze droom is  werkelijkheid geworden.

Als ik mijzelf als persoon en mijn manier van werken zou moeten omschrijven zeg ik:
Enthousiast, ondernemend, warm, meedenkend, kennis van het vak, niet rokend, gestructureerd, gezellig, ik overleg graag en daarnaast maak ik van tussendoortjes, ontbijt en lunch een echt feestje!

Voor een sfeerimpressie verwijs ik u graag naar de foto’s!